Προκήρυξη συνοπτικού διαγωνισμού – Υπηρεσίες μετάπτωσης, εγκατάστασης, παραμετροποίησης, εκπαίδευσης εφαρμογών λογισμικού

Σεπτέμβριος, 06 2018
logo3

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ
Ο Αντιπρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης Προκηρύσσει Συνοπτικό Διαγωνισμό για την γενική υπηρεσία με τίτλο: «ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΕΤΑΠΤΩΣΗΣ, ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ, ΠΑΡΑΜΕΤΡΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΤΗΣ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ» προϋπολογισμού 39.680,00€ συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α. 24% και αριθμό μελέτης 174/2018 με κριτήριο ανάθεσης της σύμβασης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά, βάσει τιμής ανά τμήμα (υποέργο) και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.
4412/2016, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει.

Η παρούσα σύμβαση υποδιαιρείται στα κάτωθι τμήματα:
Υποέργο 1: Μετάπτωση από το χρησιμοποιούμενο υφιστάμενο λογισμικό Συστήματος Βιβλιοθήκης (ΑΒΕΚΤ) σε Ελεύθερο Λογισμικό / Λογισμικό Ανοικτού Κώδικα (ΕΛ/ΛΑΚ) τύπου Koha εκτιμώμενης αξίας 20.000,00€ πλέον ΦΠΑ 24%

Υποέργο 2: Εγκατάσταση, παραμετροποίηση ΕΛ/ΛΑΚ για τη διαχείριση Συστήματος Αρχειακής Περιγραφής τύπου AtoM εκτιμώμενης αξίας 6.500,00€ πλέον ΦΠΑ 24%

Υποέργο 3: Δημιουργία ενιαίας Διαδικτυακής πλατφόρμας αναζήτησης ΕΛ/ΛΑΚ συμβατή με το λογισμικό Συστήματος Βιβλιοθήκης (Koha) και το λογισμικό διαχείρισης αρχειακού υλικού (AtoM) εκτιμώμενης αξίας 5.500,00€ πλέον ΦΠΑ 24%

Δύναται η υποβολή προσφορών ανά τμήμα στο σύνολό της. Για κάθε ένα από τα τμήματα που θα δοθεί προσφορά θα πρέπει να περιλαμβάνονται το σύνολο των υπηρεσιών του προσφερόμενου τμήματος. Η υπηρεσία της κάθε ομάδας θεωρείται ενιαία και οι προσφορές που αναφέρονται σε μέρος αυτών δεν γίνονται δεκτές.
Για την έγκυρη συμμετοχή στη διαδικασία σύναψης της παρούσας σύμβασης, δεν απαιτείται η κατάθεση
εγγυητικής επιστολής συμμετοχής.
Η δαπάνη για την εν λόγω σύμβαση βαρύνει τον με Κ.Α.: 02.10.7137 του προϋπολογισμού της Κ.Δ.Β.Κ έτους 2018 και θα χρηματοδοτηθεί από πόρους της.
Οι υποβαλλόμενες προσφορές ισχύουν και δεσμεύουν τους οικονομικούς φορείς για διάστημα έξι μηνών από την επόμενη της διενέργειας του διαγωνισμού.
Η διάρκεια υλοποίησης της συμβάσεως γενικής υπηρεσίας ορίζεται σε 17 μήνες από την ημερομηνία υπογραφής της. Αναλυτική περιγραφή της ανωτέρω γενικής υπηρεσίας υπάρχει στις τεχνικές προδιαγραφές, που αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της αναλυτικής διακήρυξης.
Ο διαγωνισμός θα διενεργηθεί την 18.09.2018 , ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 μ.μ (λήξη παράδοσης προσφορών) στα γραφεία της Κ.Δ.Β,Κ. (Δαβάκη 9, Κοζάνη) παρουσία της αρμόδιας επιτροπής και σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016.
Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχουν φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών εγκατεστημένα
σε:
α) σε κράτος-μέλος της Ένωσης,
β) σε κράτος-μέλος του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), καθώς και
γ) σε τρίτες χώρες που έχουν συνάψει διμερείς ή πολυμερείς συμφωνίες με την Ένωση σε θέματα
διαδικασιών ανάθεσης Δημοσίων συμβάσεων.
Δημοσίευση της περίληψης της διακήρυξης θα γίνει στον Ελληνικό Τύπο, στο διαδικτυακό τόπο της
Αναθέτουσας αρχής www. kozlib . gr , στο site του Δήμου Κοζάνης cityofoozani.gov.gr θα αναρτηθεί στο
διαδίκτυο (www.diavgeia.gov.gr), στο Κεντρικό Ηλεκτρονικό Μητρώο Δημοσίων Συμβάσεων – Κ.Η.Μ.ΔΗ.Σ..
Τα έξοδα δημοσίευσης των ανακοινώσεων στον Ελληνικό Τύπο βαρύνουν τον ανάδοχο που θα προκύψει.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2461022245.

 

Aνακοίνωση  παράτασης της καταληκτικής ημερομηνίας, κατά 3 μέρες, για τις « Υπηρεσίες μετάπτωσης, εγκατάστασης, παραμετροποίησης, εκπαίδευσης εφαρμογών λογισμικού της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης», λόγω πολλών ερωτημάτων.

ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ

ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ- ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ