Στέγη Γραμμάτων & ΤεχνώνΗ βιβλιοθήκη μας ξεκίνησε από τον Οκτώβριο του 2013 με τη Στέγη Γραμμάτων και Τεχνών του Ιδρύματος Ωνάση μια στρατηγική συνεργασία αμφίδρομης ψηφιακής επικοινωνίας.
Μέσω της ιστοσελίδας μας, θα διατίθενται οι υπερσύνδεσμοι για τις ψηφιακές ζωντανές αναμεταδόσεις (live streaming) της Στέγης καθώς και για τα video των προηγούμενων εκπομπών του κύκλου διεπιστημονικών συζητήσεων Λέξεις & Σκέψεις της Στέγης Γραμμάτων & Τεχνών. Η Στέγη, εδώ και 2 χρόνια, έχει ξεκινήσει να αναμεταδίδει ψηφιακά τους κύκλους συζητήσεών της και άλλες εκδηλώσεις της.
Ενίοτε στους χώρους της βιβλιοθήκης μας θα μπορούμε να καλούμε το κοινό μας και να αναμεταδίδουμε ζωντανά μέσω live streaming κάποια ή κάποιες από αυτές τις εκπομπές. Θα προηγείται σχετική ενημέρωση.
Η βιβλιοθήκη μας, μέσω της συνεργασίας αυτής θα γίνει μέρος αυτού του μεγάλου ψηφιακού κοινού που αριθμεί ήδη 100.000 και πλέον άτομα, τα οποία συμμετέχουν στις συζητήσεις και αλληλεπιδρούν με τη Στέγη, σαν να βρίσκονται μέσα στην ίδια την αίθουσα της συζήτησης.

Δείτε τη δράση εδώ.