Λειτουργία site Ημέρας Βιβλίου

Απρίλιος, 25 2017
Hmera Vivliou 2016_logo_thematiko 2b

Η ιστοσελίδα www.greekbookday.gr, στην οποία καταχωρίζονται όλες οι εκδηλώσεις των εκδοτικών οίκων, των βιβλιοθηκών και των βιβλιοπωλείων για την Ημέρα Βιβλίου, αποδεικνύεται ένα ισχυρό και αποτελεσματικό εργαλείο για την ενημέρωση και προσέλκυση του κοινού.

Πρόθεσή μας είναι να την διατηρήσουμε ζωντανή όλο τον χρόνο ως το επίσημο και ανεξάρτητο portal για την προβολή όλων των εκδηλώσεων, καθιερώνοντάς την ως το βασικό σημείο αναφοράς στη συνείδηση του βιβλιόφιλου κοινού.

Θεωρούμε πως είναι προς όφελος όλων μας να συνεχίσουμε την ανάρτηση των εκδηλώσεών μας και μετά το πέρας της Ημέρας Βιβλίου 2017, ώστε το www.greekbookday.gr να καταστεί ο επίσημος κόμβος ενημέρωσης για οποιαδήποτε εκδήλωση αφορά το βιβλίο. Από πλευράς μας, θα φροντίζουμε διαρκώς για την ευρύτερη προβολή της ιστοσελίδας και την αναβάθμισή της σε λειτουργικό επίπεδο.

 

Με εκτίμηση,

ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΝΕΛΒΙ

Η γνώμη σας είναι για μας σημαντική!

Θα θέλαμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του ερωτηματολογίου που ακολουθεί … Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου αποτελούν για μας απαραίτητη πληροφορία στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση!

https://goo.gl/forms/jSkf3hHppjCFx8Ow2