Αναβολή προγραμματισμένης επιμόρφωσης

Απρίλιος, 24 2017
ΣΦΚ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης ενημερώνει την Κοβεντάρειο Βιβλιοθήκη Κοζάνης και κάθε ενδιαφερόμενο για την αναβολή της προγραμματισμένης επιμόρφωσης με εισηγητή τον κ. Βασίλειο Τσιότρα, την Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 στο Λαογραφικό Μουσείο Κοζάνης. Η επιμόρφωση με θέμα  «Το «άγνωστο» κείμενο των αρχαίων ελληνικών στον 21ο αι.: παράδοση ή ανανέωση;» αναβάλλεται λόγω έκτακτου κωλύματος του επιμορφωτή. Ήδη γίνονται συνεννοήσεις με τον κ. Β. Τσιότρα για εκ νέου προγραμματισμό της ημερίδας με την ίδια θεματολογία για τον ερχόμενο Σεπτέμβριο πιθανότατα πριν την έναρξη των μαθημάτων.

Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης εκφράζει τη λύπη του προς τη Διεύθυνση της Βιβλιοθήκης για την αναστάτωση που πιθανόν προκαλείται στον προγραμματισμό και ευχαριστεί για την κατανόηση και την καλή συνεργασία με κοινό στόχο την προσφορά στην πνευματική αναβάθμιση της περιοχής.

 

Για το ΔΣ

Η Πρόεδρος                                                                           Ο Γραμματέας

Δρ Δέσποινα Παπαδοπούλου                                             Γεώργιος Δελιόπουλος

Η γνώμη σας είναι για μας σημαντική!

Θα θέλαμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του ερωτηματολογίου που ακολουθεί … Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου αποτελούν για μας απαραίτητη πληροφορία στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση!

https://goo.gl/forms/jSkf3hHppjCFx8Ow2