Εβδομάδα δημιουργικής γραφής – ΤΕΛΟΣ

Μάρτιος, 31 2017
IMG_7851

Η εβδομάδα δημιουργικής γραφής έφτασε στο τέλος της.

Οι μαθητές μπήκαν στον ρόλο του συγγραφέα ,ήρθαν σε επαφή με τη δημιουργική διαδικασία της συγγραφής, και ήρθαν αντιμέτωποι  με τον εσωτερικό και εξωτερικό κόσμο τους , αλλά και με τον γραπτό λόγο προσπαθώντας να κατανοήσουν τόσο τις λέξεις όσο και τις ιδέες τους.

Με ασκήσεις  και παιχνίδια , αποτύπωσαν  τις σκέψεις και τις εικόνες τους  στο χαρτί και δημιούργησαν τις δικές τους ιστορίες, ποιήματα ,τραγούδια.

Οι μαθητές χωρισμένοι σε ομάδες ,με μοναδικό εφόδιο την φαντασία τους  και τα μολύβια τους και με τη βοήθεια των εκπαιδευτών τους ,δημιούργησαν κάτι δικό τους  (μια ιστορία -ένα ποίημα ) όρισαν τον χρόνο ,τον τόπο και τους πρωταγωνιστές – χαρακτήρες .

Τέλος , κατάφεραν να βελτιώσουν τις ικανότητες μέσα από τις συγκεκριμένες διαδικασίες αλληλεπίδρασης ,παρουσίασαν τα έργα τους και τα σχολίασαν ομαδικά.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τους εκπαιδευτές:  Γιώργο Γεωργιάδη , Βασιλική Στρώλη, Αντώνη Μπούρμπα, Κωνσταντίνο Μπουμπουρέκα, Βασιλική Τσιόικα, Σεβαστή Κωνσταντινίδου, Θεανώ Σιαμέτη.

 

Η γνώμη σας είναι για μας σημαντική!

Θα θέλαμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του ερωτηματολογίου που ακολουθεί … Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου αποτελούν για μας απαραίτητη πληροφορία στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση!

https://goo.gl/forms/jSkf3hHppjCFx8Ow2