21η Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

Μάρτιος, 22 2017
vivliothiki_TELIKO

ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ

 

21η Μαρτίου: Παγκόσμια Ημέρα Συνδρόμου Down

 

Η Παγκόσμια μέρα ατόμων με Σύνδρομο Down γιορτάστηκε στην Κοζάνη με έναν ξεχωριστό τρόπο! Το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κοζάνης με την βοήθεια των επαγγελματιών, των κατοίκων και ηθοποιών της πόλης οργάνωσε την δράση.

Είμαστε κοντά …..με διαφορά !

Φωτογραφίες: Σάκης Αναστασόπουλος, Ανδρέας Κωστογλίδης, Ευαγγελίνα Καριοφύλλη. Μια φωτογράφηση που αποτυπώνει τις επαγγελματικές επιθυμίες των νέων της ομάδας «Το θέατρο αγαπά την διαφορετικότητα» και για μία μέρα τις έκανε πραγματικότητα .

Το Σάββατο 18 Μαρτίου η πόλη γέμισε φωτογραφίες και αφίσες με τον Θοδωρή, τον Αλέξανδρο, τον Στέφανο , την Λωξάνδρα , την Ραφαηλία, τον Λευτέρη, τη Σοφία, μαζί με τους φίλους τους, την Κωνσταντίνα, τον Γιώργο, την Μαρία, την Ευαγγελία που συμμετείχαν στη δράση…

ΓΙΑΤΙ η διαφορά μας ενώνει.

Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Γονέων – Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων με αναπηρία Δ.Μακεδονίας « Ηλιαχτίδα».

Σε αυτήν την δράση βοήθησαν: η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη και οι επαγγελματίες στα καταστήματα: La Cage, United Colors of Benetton Kozani, Bronx str coiffure, Ζαχαροπλαστείο «Elite», Garden Center, Πρατήριο υγρών καυσίμων Aegean Μπατσίλας, Deux k bakery patisserie,  «Τα Κάνουμε Σαλατα», Φυσικοθεραπευτήριο Πεκρίδη.

 

Σας ευχαριστούμε θερμά!