Κάτι με βούλες – Εργαστήριο Εικαστικών

Αύγουστος, 05 2016
souver

Μια και το καλοκαίρι πίνουμε πολλούς χυμούς,γάλα,νερά, οι καλλιτέχνες – εξερευνητές της Κοζάνης δημιούργησαν από μόνοι τους πρωτότυπα όμορφα σουβέρ με βούλες, που θα ακουμπάνε τα ποτηράκια τους..!
Συνεχίζοντας στον κόσμο των εικαστικών, πιάσαμε τα πινέλα και αποτυπώσαμε στις κόλλες μας “Κάτι με βούλες…”. Η μουσική στην αυλή της Δημοτικής Χαρτοθήκης Κοζάνης ήχησε για τα μουσικοκινητικά παιχνίδια που υλοποιούν στην καλοκαιρινή εκστρατεία 2016 οι εθελόντριες της Κ.Δ.Β.Κ., αλλά και για να πλαισιώσουν την αφήγηση του βιβλίου “της Κατσούφας Πασχαλίτσας”.
Η κατσούφα πασχαλίτσα που δε λέει ευχαριστώ και παρακαλώ, που θεωρεί τον εαυτό της ανώτερο απ’ τους άλλους και αρνείται να παλέψει μαζί τους γιατί τους θεωρεί όλους κατώτερους, συναντάει έναν ισάξιο αντίπαλο που της μαθαίνει να συμπεριφέρεται καλύτερα, αφήνοντάς να προβληματιστούν μικροί και μεγάλοι εξερευνητές,για τους καλούς τρόπους συμπεριφοράς στις μέρες μας, αναρωτώμενοι..σε ποια κατηγορία ανήκουν,στις κατσούφες ή στις χαρούμενες πασχαλίτσες