Εκπαίδευση στις βασικές δεξιότητες Η/Υ στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Ιούλιος, 13 2015
Μαθήματα ΗΥ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εκπαίδευση στις βασικές δεξιότητες Η/Υ στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης θα πραγματοποιήσει μαθήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για αρχάριους, 12 ατόμων (ο αριθμός των συμμετεχόντων μπορεί να αυξηθεί αν κάποιος φέρει το δικό του laptop). Τα σεμινάρια θα έχουν διάρκεια 14 ώρες και θα πραγματοποιηθούν από 20 έως 28 Ιουλίου, από Δευτέρα – Παρασκευή 10:00΄- 11:30΄, στο χώρο του media lab της βιβλιοθήκης. Την Εκπαίδευση στις βασικές δεξιότητες Η/Υ (χαρακτηριστικά υπολογιστών, βασικό χειρισμό πληκτρολογίου, χρήση παραθυρικού περιβάλλοντος, πλοήγηση σε ιστοσελίδες) θα πραγματοποιήσει ο κ. Δημήτρης Ντούλας, τεχνικός Η/Υ και δικτύων.

Τα σεμινάρια είναι δωρεάν για τα μέλη της βιβλιοθήκης. Για καλύτερη ενημέρωση και περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε να παρευρεθείτε στην πρώτη συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16/7/2015 στις 10:00΄ στο media lab.

Πληροφορίες στο τηλ. 2461350435 & στο service@kozlib.gr κ. Δημήτρη Ντούλα, 9:00΄-13:00΄. Σε περίπτωση μη συμπλήρωσης ικανού αριθμού συμμετοχών το σεμινάριο δεν θα πραγματοποιηθεί.

Η γνώμη σας είναι για μας σημαντική!

Θα θέλαμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του ερωτηματολογίου που ακολουθεί … Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου αποτελούν για μας απαραίτητη πληροφορία στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση!

https://goo.gl/forms/jSkf3hHppjCFx8Ow2