Ανοιχτή πρόσκληση εκδήλωση ενδιαφέροντος για σύνταξη καταλόγου των θησαυρών της Κοβεντάρειου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης

Απρίλιος, 09 2015
logo3

Κοζάνη 9/4/2015

Αριθμ. Πρωτ: 265

ΑΝΟΙΧΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥ ΤΩΝ ΘΗΣΑΥΡΩΝ ΤΗΣ ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ

με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (ΚΔΒΚ) προκηρύσσει εκδήλωση ενδιαφέροντος για τη σύνταξη καταλόγου των θησαυρών της συλλογής της (όπως αναλυτικά περιγράφεται στην τεχνική έκθεση), με σκοπό τη μελλοντική έκδοσή του.

ΔΕΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ (με τη συνοπτική διαδικασία της απ’ ευθείας ανάθεσης)

Όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που ασχολούνται (τεκμηριωμένα) με την παροχή υπηρεσιών που αποτελούν αντικείμενο της συγκεκριμένης πρόσκλησης.

ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν πρέπει να υποβάλλουν την προσφορά τους στην (ΚΔΒΚ), πλ. 28ης Οκτωβρίου 7, 2ος όροφος, 50100 Κοζάνη, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 και ώρα 13:00 μ.μ.

ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

α) Υπεύθυνη Δήλωση ότι μελέτησαν και αποδέχονται τους όρους μελέτης της προμήθειας.

β) Οικονομική προσφορά (σε κλειστό φάκελο)

γ) Αποδεικτικά στοιχεία από τα οποία προκύπτει η ενασχόληση τους με παρόμοιες εργασίες (εξειδίκευση, κατάλογο εργασιών, βεβαίωση καλής εκτέλεσης κλπ)

δ) Μικρή περιγραφή τρόπου εκτέλεσης εργασίας

Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετάσχουν πρέπει να υποβάλλουν στην (ΚΔΒΚ), πλ. 28ης Οκτωβρίου 7, 2ος όροφος, 50100 Κοζάνη, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 20 Απριλίου 2015 και ώρα 13:00 μ.μ (έναρξη αποσφράγισης προσφορών) προσωπικά ή με εκπρόσωπο τους τα αναφερόμενα παραπάνω δικαιολογητικά.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ΚΔΒΚ καθημερινά κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 8:00 -15:00 στο τηλ. 2461350410 κ. Ιωάννα Στεργιοπούλου.

Παναγιώτης Δημόπουλος

Πρόεδρος ΚΔΒΚ

 

18a 18b