Dancing to connect/Χορεύω άρα επικοινωνώ

Μάρτιος, 16 2015
dancing to connect

Σας ανακοινώνουμε πως την Κυριακή 22/3/2015, θα έχουμε αναμετάδοση (live streaming) από το SGT.GR της παράστασης του εκπαιδευτικού προγράμματος Dancing to connect/Χορεύω άρα επικοινωνώ:

ΜΑΘΗΣΗ ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ

Dancing to connect/Χορεύω άρα επικοινωνώ

 

Το Dancing to Connect δημιουργήθηκε από την Battery Dance Company της Νέας Υόρκης και έχει φιλοξενηθεί σε περισσότερες από 30 χώρες όλου του κόσμου. H Στέγη προσεγγίζει και φέτος την περιφέρεια, δίνοντας αυτή τη φορά τη δυνατότητα σε μαθητές σχολείων των Ιωαννίνων να επικοινωνήσουν μέσα από το χορό, ενώ θα συνεχιστεί η συνεργασία και με σχολεία της Αθήνας.
Οι καρποί του φετινού προγράμματος θα παρουσιαστούν σε μια ιδιαίτερη παράσταση στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης, που θα περιλαμβάνει τις δέκα πρωτότυπες χορογραφίες από τους εφήβους των Ιωαννίνων και της Αθήνας.

à http://www.sgt.gr/gr/programme/event/1844

 

Η ζωντανή αναμετάδοση θα ξεκινήσει την Κυριακή 22/3 λίγο πριν τις 19:00, εδώ: http://www.sgt.gr/players/dancing2connect/20150322/

Το βίντεο της ζωντανής αναμετάδοσης παραμένει διαθέσιμο και μετά τη λήξη, στο sgt.gr, εδώ: http://www.sgt.gr/gr/stegi/81,89 μαζί με όλα τα live της σεζόν.