Δωρεάν σεμινάριο με τίτλο ‘επίκαιρα φορολογικά θέματα 2024 – Φορολογικό πανόραμα’ διοργανώνει το 5ο ΠΤ Οικονομικού Επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας

Μαΐου, 27 2024
oee-oikonomiko-epimelitirio

Το 5ο ΠΤ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ του Οικονομικού Επιμελητηρίου της Ελλάδας σε συνέχιση του προγράμματος για τη διαρκή ενημέρωση των Μελών του και των Λογιστών Φοροτεχνικών διοργανώνει Δωρεάν σεμινάριο με θέμα:

«ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ 2024» «ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑ»

με θεματολογία:

Τεκμαρτή φορολόγηση ατομικών επιχειρήσεων: χρηστική ανάλυση των νέων διατάξεων με ασκήσεις και παραδείγματα πάνω στα έντυπα
Σύντομη ανάλυση των αλλαγών στα φετινά έντυπα Ε1, Ε3 και Ν
Φορολογικές δηλώσεις φυσικών και νομικών προσώπων – Εφαρμογή με ολοκληρωμένες ασκήσεις – παραδείγματα στα έντυπα Ε1, Ε2, Ε3, ΚΦΑ και «Ν»
Επιδοτήσεις – ενισχύσεις και αποζημιώσεις στο 2023
26 ΣΗΜΕΙΑ SOS με τα βήματα και την προετοιμασία για το κλείσιμο της χρήσης του 2023.
Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (Δαβάκη 9, Κοζάνη) & θα έχει διάρκεια 5 ώρες.

Χρόνος διεξαγωγής: Τρίτη 28 Μαΐου 2024 Ώρες διεξαγωγής: 16:00΄έως 21:00΄

Εισηγητής του σεμιναρίου θα είναι ο κ. Γιώργος Χριστόπουλος, Φοροτεχνικός – Οικονομολόγος, Συγγραφέας Φορολογικών Βοηθημάτων – Εισηγητής φορολογικών σεμιναρίων – επιστημονικός συνεργάτης του taxheaven, μέλος της «Μental Group Γ. Χριστόπουλος & Συνεργάτες», τ. Καθηγητής ΤΕΙ.

Μετά από κάθε ενότητα του σεμιναρίου, θα ακολουθεί συζήτηση και θα δοθούν απαντήσεις.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν:

Τα Μέλη που έχουν εκπληρώσει τις ταμειακές τους υποχρεώσεις για το τρέχον έτος.
Οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που έχουν ανανεωμένη την επαγγελματική τους ταυτότητα (υποβολή Υπεύθυνης Δήλωσης).
Τα Μέλη του ΟΕΕ και οι Λογιστές Φοροτεχνικοί, που είναι άνεργοι ή μη απασχολούμενοι να προσκομίσουν με e-mail στο 5ο ΠΤ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, με την υποβολή της αίτησης παρακολούθησης ή το αργότερο μέχρι τις 28 Μαΐου 2024, αντίγραφο Κάρτας Ανεργίας από τον ΟΑΕΔ ή αντίγραφο Βεβαίωσης Διακοπής Εργασιών από την αρμόδια ΔΟΥ, προκειμένου να απαλλαγούν από την υποχρέωση της ταμειακής τακτοποίησης.
Στην περίπτωση, που ο ενδιαφερόμενος δεν προσκομίσει τα ανωτέρω δικαιολογητικά μέχρι τις 28 Μαΐου 2024, η αίτηση του δε θα λαμβάνεται υπόψη.

Λήξη υποβολής συμμετοχών, Τρίτη 28/05/24 στις 13:00΄.

Το σεμινάριο διατίθεται δωρεάν.

Η αιτήση (αποστέλλεται συνημμένα) μπορεί να κατατεθεί μόνο ηλεκτρονικά στο mail: oee5pt@oe-e.gr

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε με τα γραφεία του 5ου ΠΤ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, στο email: oee5pt@oe–e.gr, & στο τηλέφωνο 24610-27783.

FacebookTwitterΜοιραστείτε