Στην Κοζάνη, από 16 έως 18 Σεπτεμβρίου 2024, το καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο βιβλιοθηκών

Μαΐου, 08 2024
synedrio_2024

Η Ένωση Ελλήνων Βιβλιοθηκονόμων & Επιστημόνων Πληροφόρησης (ΕΕΒΕΠ) και η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, με ιδιαίτερη χαρά σας προσκαλούν στο καθιερωμένο ετήσιο συνέδριο βιβλιοθηκών, μια μεγάλη συνάντηση όλων των ειδών των βιβλιοθηκών, που θα πραγματοποιηθεί στην “Κοβεντάρειο” Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης 16 έως τις 18 Σεπτεμβρίου 2024.
Σύμφωνα με τους διοργανωτές το συνέδριο αυτό θα αποτελέσει φάρο ελπίδας και καινοτομίας, αναδεικνύοντας τους εναλλασσόμενους και ποικίλους ρόλους των βιβλιοθηκών, αλλά και τις δυνατότητες τους να δημιουργήσουν συναρπαστικές μελλοντικές δράσεις με την τεχνολογία, τις συνεργασίες, την ανοιχτότητα, τη συμπερίληψη, την εξωστρέφεια, το πάθος και τη δέσμευση. Είτε είστε βιβλιοθηκονόμος, είτε επαγγελματίας της πληροφόρησης, είτε ενθουσιώδης φίλος των βιβλιοθηκών, αυτό το Συνέδριο έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε όλους τους ρόλους και τους τύπους βιβλιοθηκών. Η ΕΕΒΕΠ και η “Κοβεντάρειος” Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, συνεργάζονται και διοργανώνουν από κοινού με φυσική παρουσία και με δυνατότητα διαδικτυακής παρακολούθησης το Συνέδριο ΕΕΒΕΠ 2024. Ανυπομονούμε για τη συμμετοχή σας, καθώς η παρουσία σας θα αποτελέσει απόδειξη της δύναμης των βιβλιοθηκών και των συλλογικών οραμάτων των βιβλιοθηκονομικών κοινοτήτων μας.
Τις επόμενες ημέρες θα ανοίξει η ιστοσελίδα του Συνεδρίου για τις εγγραφές, την υποβολή εργασιών και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με το συνέδριο.
Κρατήστε την ημερομηνία!

Μείνετε συντονισμένοι
Εκ μέρους της ΕΕΒΕΠ