Διάλεξη στην Κοβεντάρειο Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης (Ενημ. Φωτογραφίες)

Νοεμβρίου, 18 2014
AXEPA

Ahepa KozaniΗ Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης με τη συνεργασία του Γραφείου Μορφωτικών Υποθέσεων της Αμερικανικής Πρεσβείας και την υποστήριξη του Τμήματος Κοζάνης “Ιωάννης Τράντας HJ-15” του Συλλόγου ΑΧΕΠΑ σας προσκαλούν σε διάλεξη – συζήτηση με θέμα: 

Η Μηχανή που λέγεται Βιβλιοθήκη:  Οδηγώντας την οικονομική ανάπτυξη μέσω προγραμμάτων, υπηρεσιών, χώρων και συνεργασιών (LibraryEngine: Driving Economic Development through Programs, Services, Spaces and Partnerships)” με ομιλητή τον κ. Kerwin Pilgrim* Διευθυντή του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης της Δημόσιας Βιβλιοθήκης του Μπρούκλιν.

Τη Δευτέρα 24 Νοεμβρίου 2014 στις 17:30 στο MediaLab της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, 2ος όροφος Πλατεία 28ης Οκτωβρίου 7.

Η εκδήλωση θα γίνει στα αγγλικά (με παράλληλη διαδοχική μετάφραση).

Για δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνείτε με τα : 2461350435 & 2461022245.

*Ο κ. Kerwin Pilgrim έχει εργαστεί σε προγράμματα που αφορούν την εκπαίδευση εφήβων στην τεχνολογία, την ενημέρωση των εφήβων για θέματα οικονομικής διαχείρισης και προγραμματισμού, καθώς και στην ανάπτυξη προγραμμάτων στη Δημόσια Βιβλιοθήκη του Μπρούκλιν για ενήλικες. Θα βρίσκεται στην Ελλάδα με την ευκαιρία του συνεδρίου για τις Βιβλιοθήκες, την Καινοτομία και την Επιχειρηματικότητα. Είναι κάτοχος μάστερ στην βιβλιοθηκονομία από το Ινστιτούτο Πρατ  και συνεχίζει τις σπουδές του για να λάβει το μάστερ του σε θέματα Business Management and Leadership

 

Ενημέρωση : Φωτογραφίες από την εκδήλωση