Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης & Ε.Ε.Ε.ΕΚ.: Σεμινάριο Ανάπτυξης Ψηφιακών Δεξιοτήτων για γονείς

Σεπτέμβριος, 28 2022
kdvk_eeeek

Στη βελτίωση των ψηφιακών δεξιοτήτων και στη διεύρυνση των ηλεκτρονικών γνώσεων των συμμετεχόντων στοχεύει το σεμινάριο «Ανάπτυξη Ψηφιακών Δεξιοτήτων», που πραγματοποιεί η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Το σεμινάριο υλοποιείται στο πλαίσιο Σχεδίου Δράσης του Εργαστηρίου Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Κοζάνης στον Άξονα «Σχολείο και Κοινότητα».

Το σεμινάριο, που ξεκίνησε τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022, αφορά τους γονείς και κηδεμόνες των μαθητών και μαθητριών του Ε.Ε.Ε.ΕΚ., με στόχο τη διευκόλυνση των καθημερινών τους δραστηριοτήτων με τη χρήση του υπολογιστή.

Όπως υπογράμμισε η αντιπρόεδρος της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, Δήμητρα Τσότσιου – Τσάγια, «Ο στόχος των σεμιναρίων εκπαίδευσης ενηλίκων που υλοποιεί αυτό το διάστημα η Βιβλιοθήκη, είναι να παρέχουν γνώσεις και δεξιότητες ηλεκτρονικών υπολογιστών, ώστε να απλοποιηθεί η καθημερινότητα των συμμετεχόντων. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι λοιπόν, που ξεκινήσαμε τα σεμινάρια σε συνεργασία με το Ε.Ε.Ε.ΕΚ., ώστε να δώσουμε τις απαραίτητες γνώσεις στους γονείς, απλοποιώντας πολλές χρονοβόρες διαδικασίες, που μπορούν πλέον να κάνουν μέσω υπολογιστή».
kdvk_eeeek_1