5ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας: Κοζάνη, 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2021

Σεπτέμβριος, 10 2021
symposio

Το Λογοτεχνικό Περιοδικό «Παρέμβαση», σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κοζάνης και την ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν κατά το διήμερο 10 & 11 Σεπτεμβρίου 2021, το 5ο Συμπόσιο Λογοτεχνίας.
Στο Συμπόσιο συμμετέχουν η Εταιρεία Συγγραφέων, η Εταιρία Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης, το Πανεπιστήμιο Δ. Μακεδονίας, ο ΟΑΠΝ του Δήμου Κοζάνης, η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη, ο Σύνδεσμος Γραμμάτων και Τεχνών Κοζάνης, ο Σύνδεσμος Φιλολόγων Κοζάνης.
Στη διοργάνωση θα λάβουν μέρος πολλοί και αξιόλογοι ομιλητές. Προσκεκλημένοι είναι ο συγγραφέας, δημοσιογράφος και μελετητής, Παντελής Μπουκάλας και ο λογοτέχνης, συγγραφέας και Πρόεδρος της Εταιρίας Λογοτεχνών Θεσσαλονίκης, Ηλίας Κουτσούκος.
Η θεματολογία του Συμποσίου είναι η εξής:
▪1821 – Λογοτεχνία και Επανάσταση
▪Φιλέλληνες Λογοτέχνες
▪Δημοτικό Τραγούδι
▪Μακεδόνες Λογοτέχνες
▪Ευρύτερες λογοτεχνικές προσεγγίσεις
▪Αναγνώσεις
Το Συμπόσιο Λογοτεχνίας θα πραγματοποιηθεί στον προαύλιο χώρο του Μουσείου Σύγχρονης Τοπικής Ιστορίας, στην οδό Αλεξίου Καραλίβανου 23, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα, σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Υγείας (σε περίπτωση κακοκαιρίας, θα γίνει στο Κοβεντάρειο).
Υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού
Το πλήρες πρόγραμμα https://bit.ly/3l2u39H

Η γνώμη σας είναι για μας σημαντική!

Θα θέλαμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του ερωτηματολογίου που ακολουθεί … Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου αποτελούν για μας απαραίτητη πληροφορία στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση!

https://goo.gl/forms/jSkf3hHppjCFx8Ow2