Η Παραμυθένια Κυριακή του 2021 – Ένα πρωινό γεμάτο παραμύθια

Σεπτέμβριος, 06 2021
paramythenia_kyriaki

Δέκα χρόνια Παραμυθένιες Κυριακές φέτος!
Και μέσα στο χαμό καταφέραμε να τιμήσουμε την επέτειο αυτή έστω και με μία εκδήλωση. Μετά από δυο χρόνια. Τελικά άμα βλέπεις τα πράγματα με αισιοδοξία, σε ανταμείβει η ζωή. Και δεν βρέχει, κι ένα σωρό παιδάκια έρχονται με τους γονείς τους και η χαρά περισσεύει.
Πόσο ανάγκη το είχαμε όλοι να βρεθούμε σε έναν όμορφο χώρο, όπως το θεατράκι του Αγίου Δημητρίου και να λειτουργήσουμε σαν θεατές. Με τους μικρότερους να δίνουν παλμό, ψυχή και ρυθμό στην αφήγηση και τους μεγάλους να χαλαρώνουν και να χαίρονται με τη χαρά των παιδιών τους.
Τι ωραίο ακροατήριο! Πρόσεχε όταν ήταν να προσέξει και συμμετείχε όταν χρειαζόταν η συμμετοχή.
paramy8enia_filoi
Όλα κύλησαν και έδεσαν τέλεια! Αφήγηση σε διάδραση με τα παιδιά, μουσική, παιχνίδι, χορός … Όλα σε απόλυτη αρμονία. Ευχαριστούμε ακόμα μια φορά την Τάσα την Τοπάλη, που πάντα βρίσκεται κοντά μας με τις γνώσεις, τα ταλέντα και τα μεράκια της και απογειώνει τις Παραμυθένιες Κυριακές μας. Μαζί της ο Στέφανος Γκλιάνας που έπαιξε βιολί και κρουστά και η Ματίνα Μόμτσιου που έδωσε ψυχή στην Χρυσαφένια, την ηρωΐδα του παραμυθιού.
Τους ευχαριστούμε θερμά όλους για τα όσα μας πρόσφεραν σήμερα.
Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τον Βασίλη τον Παπαποστόλου, τον Πρόεδρο της Βιβλιοθήκης που μας τίμησε με την παρουσία του, την Γιάννα τη Βόμβα που νοιάστηκε για όλα όσα αφορούσαν την καθαριότητα και την ασφάλεια του χώρου και το Δήμο Κοζάνης που τον ομόρφυνε και μας τον παραχώρησε .
Ραντεβού του χρόνου.
Καλά να είμαστε!

Πηγή: Φίλοι Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης