Την Κ.Δ.Β.Κ. επισκέφτηκε ο βουλευτής Γ. Αμανατίδης

Αύγουστος, 18 2021
papapostolou_amanatidis

Συνάντηση με τον βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας της Π.Ε. Κοζάνης κ. Γιώργο Αμανατίδη είχε σήμερα ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης κ. Βασίλειος Παπαποστόλου.

Ο βουλευτής επισκέφτηκε το νέο κτίριο της Βιβλιοθήκης και ενημερώθηκε από τον Πρόεδρο σχετικά με τις συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλονται προκειμένου να καταφέρει η Κ.Δ.Β.Κ. να αξιοποιήσει τις όποιες δυνατότητες της δίνονται μέσω των διαφόρων ευρωπαϊκών και εθνικών προγραμμάτων, έτσι ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο τις υπηρεσίες που παρέχει προς τους πολίτες, αλλά και να αναδείξει όσο πιο πολύ γίνεται το πλούσιο αρχείο της που αποτελεί έναν ανεκτίμητο θησαυρό της ανθρώπινης γνώσης.

Με τον κ. Αμανατίδη συζητήθηκε ακόμα και το θέμα της εξεύρεσης χορηγιών προς την Κ.Δ.Β.Κ., ένας από τους βασικούς στόχους που έχει θέσει το σημερινό Δ.Σ. της, προκειμένου να ενισχυθεί το έργο που παράγει ήδη αλλά και να επεκταθεί ακόμα περισσότερο, προς όφελος του πολιτισμού και του τόπου μας.

Μετά την αναλυτική ενημέρωση του από τον κ. Παπαποστόλου ο κ. Αμανατίδης δήλωσε πως θα είναι στο πλευρό της Βιβλιοθήκης για να συμβάλει όπου και όπως μπορεί έτσι ώστε να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει.