Μήνυμα του δημάρχου Κοζάνης Λάζαρου Μαλούτα στους πολίτες για την τήρηση των νέων μέτρων

Οκτώβριος, 08 2020
maloutas

Με μήνυμά του  απευθύνεται στους πολίτες ο δήμαρχος Κοζάνης Λάζαρος Μαλούτας, έπειτα από την ανακοίνωση της Πολιτικής Προστασίας για τη λήψη ειδικών μέτρων στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Ο δήμαρχος αναφερόμενος στα επιδημιολογικά δεδομένα, υπογραμμίζει πως   «Πρέπει να μας αφυπνίσουν όλους, καθώς ο αριθμός των συμπολιτών μας που νοσούν από covid, δυστυχώς έχει αυξηθεί ανησυχητικά.», ενώ καλεί τους πολίτες να κάνουν χρήση μάσκας, αναφέροντας πως  «Η πειθαρχία στις οδηγίες των επιστημόνων είναι το «όπλο» μας απέναντι στον κορωνοϊό και πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε.».

«Σας καλώ ακόμη να αποφύγετε τους συγχρωτισμούς, να κρατάτε αποστάσεις, και να προστατεύσετε τους μεγαλύτερης ηλικίας συνανθρώπους μας», τονίζει ο  κ. Μαλούτας, ενώ επισημαίνει πως «Η τοπική οικονομία χρειάζεται τη στήριξη όλων μας».

Δείτε το μήνυμα του δημάρχου Κοζάνης, Λάζαρου Μαλούτα 

Η γνώμη σας είναι για μας σημαντική!

Θα θέλαμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του ερωτηματολογίου που ακολουθεί … Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου αποτελούν για μας απαραίτητη πληροφορία στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση!

https://goo.gl/forms/jSkf3hHppjCFx8Ow2