Online workshop με θέμα «Ψηφιακός μετασχηματισμός και ψηφιακές ικανότητες στελεχών Έξυπνων Πόλεων»

Οκτώβριος, 05 2020
smart_cities

Στα πλαίσια του ευρωπαϊκού έργου DEVOPS COMPETENCES FOR SMART CITIES, στο οποίο συμμετέχει ενεργά και ο Δήμος Κοζάνης ως εταίρος της CITIESNET, πραγματοποιείται εκπαίδευση όσων στελεχών ή πολιτών του Δήμου επιθυμούν να επιμορφωθούν στον τομέα της «Έξυπνης Πόλης», είτε ως Σχεδιαστές Έξυπνης Πόλης είτε ως Υπεύθυνοι/Στελέχη ΙΤ υποδομών.

Η επιμόρφωση αυτή θα γίνει μέσω ΔΩΡΕΑΝ μαθημάτων, τα οποία θα πραγματοποιηθούν ON-LINE, θα είναι συνεχώς προσβάσιμα στους μαθητευόμενους και θα ξεκινήσουν στις 19/10/2020.

Με την ολοκλήρωση του κύκλου των μαθημάτων θα δοθεί πιστοποίηση επιτυχούς περαίωσης, ενώ όσοι επιθυμούν θα μπορούν να συμμετάσχουν και στον επόμενο ΔΩΡΕΑΝ κύκλο, που σχετίζεται με πρακτική άσκηση.

Τα εφόδια και οι γνώσεις που θα αποκτηθούν είναι ιδιαιτέρως σημαντικά και ανταγωνιστικά για τους συμμετέχοντες στο μελλοντικό επαγγελματικό πεδίο των “Έξυπνων Πόλεων”.

Η ιστοσελίδα του ευρωπαϊκού έργου είναι https://devops.uth.gr/dev/ ενώ η ιστοσελίδα των μαθημάτων https://devops.uth.gr/dev/about-the-mooc/