Σεμινάριο παλαιογραφίας διοργανώνει η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη.

Μαΐου, 16 2019
logo3

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, σε συνεργασία με τον δρ. βυζαντινής φιλολογίας κ. Δημήτριο Σκρέκα και τον διευθυντή ερευνών της Ακαδημίας Αθηνών κ. Χαρίτωνα Καρανάσιο, διοργανώνει δωρεάν Σεμινάριο Παλαιογραφίας την Πέμπτη 23 Μαΐου 2019, ώρα 12.00-16.00, στο Αμφιθέατρο του νέου κτιρίου της.
Το σεμινάριο διοργανώνονται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Σύνταξη αναλυτικού περιγραφικού καταλόγου χειρογράφων της ΚΔΒΚ, αρ. 1-100» της ΚΔΒΚ.
Δεκτοί θα γίνουν 10 υποψήφιοι, κατά προτίμηση εργαζόμενοι σε βιβλιοθήκες και Αρχεία, καθώς και εκπονούντες διδακτορική διατριβή ή μεταπτυχιακή εργασία σχετική με τα αρχεία και την ιστορία της Κοζάνης. Στους συμμετέχοντες θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποστείλουν αίτηση συμμετοχής και βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική δ/νση service@kozlib.gr μέχρι τη Δευτέρα 20/05/2019

Η γνώμη σας είναι για μας σημαντική!

Θα θέλαμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του ερωτηματολογίου που ακολουθεί … Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου αποτελούν για μας απαραίτητη πληροφορία στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση!

https://goo.gl/forms/jSkf3hHppjCFx8Ow2