Εργοληπτικόν Βήμα – Αφιέρωμα: Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης. Ένα πετράδι στο στέμμα της Δυτικής Μακεδονίας’

Ιανουάριος, 02 2019
pesede

Το περιοδικό ‘Εργοληπτικόν Βήμα’ προχώρησε σε ένα μεγάλο αφιέρωμα σε μία από τις πιο ιστορικές βιβλιοθήκες της Ελλάδας και των Βαλκανίων, αυτή της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης στο τεύχος Σεπτέμβριου- Οκτωβρίου 2018.

Το διμηνιαίο περιοδικό της Πανελλήνιας Ένωσης Συνδέσμων Εργοληπτών Δημοσίων Έργων(ΠΕΣΕΔΕ), φιλοξενεί μέσα στις σελίδες του, το μεγάλο ιστορικό παρελθόν της βιβλιοθήκης που μετρά 4 αιώνες ζωής, έρχεται να συναντήσει το μέλλον της με την επιτυχημένη μεταστέγαση της σε ένα κτήριο μοντέρνο, εξαιρετικής αρχιτεκτονικής, απόλυτα ικανό να καλύψει τις όλες σύγχρονες ανάγκες της και να την αναδείξει για μία ακόμη φορά ως το απόλυτο κόσμημα όχι μόνο της δυτικής Μακεδονίας αλλά και των Βαλκανίων.

Το αφιέρωμα του περιοδικού κλείνει με τη συνέντευξη του Κωνσταντίνου Δεσποτίδη αντιδήμαρχο Στρατηγικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού του δήμου Κοζάνης, συνοδευόμενο από φωτογραφικό υλικό από εξωτερικούς και εσωτερικούς της χώρους.

Δείτε το περιοδικό πατώντας εδώ
Το αφιέρωμα του περιοδικού περιλαμβάνει τις σελίδες 29-49

Η γνώμη σας είναι για μας σημαντική!

Θα θέλαμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του ερωτηματολογίου που ακολουθεί … Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου αποτελούν για μας απαραίτητη πληροφορία στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση!

https://goo.gl/forms/jSkf3hHppjCFx8Ow2