Η 20η δράση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2018 ‘Γιορτή Λήξης’

Σεπτέμβριος, 17 2018
kdvk-2018-5

Η 20η δράση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2018 ‘Γιορτή Λήξης’

Σε ένα γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η γιορτή λήξης των φετινών δράσεων Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας με τίτλο «Αγαπημένα Δεδομένα: παρατηρώ και μετρώ τον κόσμο»,το πρωί της περασμένης Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου.

Το φετινό θέμα των δραστηριοτήτων έδωσε στα παιδιά την ευκαιρία να παρατηρήσουν, να μετρήσουν με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους τον κόσμο μας καθώς για μία ακόμη χρονιά κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των παιδιών.

Οι υπεύθυνοι προγράμματος μαζί με τους εθελοντές, έστησαν μία έκθεση με όλα τα έργα και τις δημιουργίες των παιδιών που έφτιαξαν κατά τη διάρκεια όλων των δράσεων, ενώ στην συνέχεια όλοι μαζί έπαιξαν διάφορα παιχνίδια στον δημοτικό κήπο. Η δράση έκλεισε γλυκά προσφέροντας στα παιδιά διάφορα εδέσματα.

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, ευχαριστεί θερμά τους εθελοντές που στήριξαν για μία ακόμη φορά με το ενδιαφέρον τους, την πλούσια προσφορά τους, αφιερώνοντας χρόνο και έχοντας θέληση για την καλύτερη ψυχαγωγία των παιδιών, αλλά και όλους τους μικρούς συμμετέχοντες που πλαισίωσαν δυναμικά όλες τις εκδηλώσεις.

Τις δράσεις οργανώνει όπως κάθε χρόνο, η Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας τον ερχόμενο Ιούνιο για μία ακόμη δημιουργική και ενδιαφέρουσα καλοκαιρινή εκστρατεία, δίνοντας την ευκαιρία να έρθουν τα παιδιά σε επαφή με το βιβλίο καθώς η αφετηρία του ταξιδιού είναι πάντα η βιβλιοθήκη, ένας χώρος συνώνυμος της γνώσης και της εμπειρίας, της δημιουργικότητας και της δημιουργίας.

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης σας εύχεται Καλή Σχολική Χρονιά!!!

Ιστοσελίδα διοργάνωσης:network.nlg.gr

#ΚΕ2018 #ΚΔΒΚ #ΓΙΟΡΤΗ ΛΗΞΗΣ