Ανοιχτή Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για τις «Δράσεις εγκαινίων νέου κτιρίου της ΚΔΒΚ»

Σεπτέμβριος, 06 2018
logo3
  1. ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Η Κοβεντάρειος Δημοτική βιβλιοθήκη Κοζάνης (ΚΔΒΚ), μετά από τις αριθμ. 98/2018, 100/2018 & 14/2018 αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου (ΑΔΑ: ΩΘΡΔΟΕ7Ζ-6ΒΖ, 7ΔΖΠΟΕ7Ζ-ΕΓΟ & Ω5ΨΘΟΕ7Ζ-62Σ), προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο να καταθέσει προσφορά για την υλοποίηση του έργου: «Δράσεις εγκαινίων νέου κτιρίου της ΚΔΒΚ» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης με δημόσια πρόσκληση, σταθερού προϋπολογισμού 24.800,00 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%, σύμφωνα με τις διατάξεις του ν. 4412/2016.

Κριτήριο ανάθεσης είναι η πλέον συμφέρουσα από οικονομικής άποψης προσφορά μόνο βάσει ποιοτικών κριτηρίων.

Επισημαίνεται ότι οι τεχνικές απαιτήσεις της αριθμ. 09/2018 μελέτης της ΚΔΒΚ αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της παρούσας μελέτης και επισυνάπτονται σε αυτήν ως ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Ι και καθορίζουν τα ελάχιστα απαιτούμενα χαρακτηριστικά και συνεπώς προσφορές με επιπλέον προσφερόμενα χαρακτηριστικά πέραν των παραπάνω τεχνικών προδιαγραφών δεν απορρίπτονται υπό την προϋπόθεση να είναι στο πλαίσιο του ανωτέρω προϋπολογισμού.

Προσφορές γίνονται δεκτές για το σύνολο των περιγραφόμενων δράσεων και προμηθειών.

Για την κάλυψη της δαπάνης του παραπάνω έργου έχει εκδοθεί η αριθμ. 54/2018 απόφαση ανάληψης υποχρέωσης, με εξασφαλισμένη πίστωση μέσω του προϋπολογισμού της ΚΔΒΚ για το συγκεκριμένο έργο: αριθμός δέσμευσης 54 για «Δράσεις εγκαινίων νέου κτιρίου της ΚΔΒΚ» και ΚΑΕ 02.10.7425.0003.

 

  1. Περιγραφή εργασιών

Αναλυτική περιγραφή των υπηρεσιών και προμηθειών αναφέρεται στην επισυναπτόμενη μελέτη της ΚΔΒΚ, η οποία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παρούσας πρόσκλησης (η αριθμ. 09/2018 μελέτη της ΚΔΒΚ).

 

  1. Χρόνος και Τόπος Διεξαγωγής

Χρονική διάρκεια υλοποίησης: από την υπογραφή της σύμβασης έως 16.11.2018.

 

  1. Δικαίωμα συμμετοχής

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλα τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που παρέχουν υπηρεσίες διαφήμισης και διοργάνωσης συνεδρίων-εκδηλώσεων & δημοσίων θεαμάτων και οι οποίες αποτελούν αντικείμενο της συγκεκριμένης πρόσκλησης.

 

  1. Δικαιολογητικά επί ποινής απορρίψεως

Η προσφορά του οικονομικού φορέα επί ποινή απορρίψεως θα πρέπει να περιέχει:

  1. Έντυπο οικονομικής προσφοράς.

 

  1. Τεχνικά στοιχεία προσφοράς. Εντός του κυρίως φακέλου της προσφοράς πρέπει να περιλαμβάνεται υποφάκελος με τα τεχνικά στοιχεία της προσφοράς, δηλαδή έγγραφα και δικαιολογητικά που τεκμηριώνουν την τεχνική επάρκεια και θα χρησιμοποιηθούν για την αξιολόγηση των προσφορών. Πιο συγκεκριμένα:
  • Περιγραφή από τον οικονομικό φορέα του αντικειμένου και των απαιτήσεων της σύμβασης: Θα περιλαμβάνει την εκτίμηση – άποψη του οικονομικού φορέα σχετικά με την επιτυχή ολοκλήρωση της σύμβασης και συγκεκριμένα:

ι. τις απαιτήσεις της σύμβασης (ως προς τα χρονοδιαγράμματα και την ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών),

ιι. τις γνώσεις και την εμπειρία του σε αντίστοιχα έργα (διασυνοριακά / διαπεριφερειακά / συγχρηματοδοτούμενα, εθνικά, ευρωπαϊκά) προγραμμάτων και τους αντίστοιχους κανόνες δημοσιότητας.

  • Διαθεσιμότητα και εξυπηρέτηση: Θα περιλαμβάνει περιγραφή του τρόπου επικοινωνίας με την αναθέτουσα αρχή, του χρόνου απόκρισης στα αιτήματά της καθώς και του χρονοδιαγράμματος υλοποίησής τους.
  • Οργάνωση, προσόντα και εμπειρία του προσωπικού του οικονομικού φορέα: Περιγραφή της ομάδας έργου, εμπειρία, κατανομή εργασιών.
  • Κοινωνικά χαρακτηριστικά: προαγωγή της ισότητας ανδρών και γυναικών.

 

  1. Υπεύθυνη Δήλωση του Ν. 1599/1986 στην οποία θα αναφέρει ότι: α) η επιχείρηση είναι εγγεγραμμένη στο οικείο Επιμελητήριο ή σε επαγγελματικό σύλλογο και ασκεί επάγγελμα συναφές με το αντικείμενο της σύμβασης, β) ότι μελέτησε και αποδέχεται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους της παρούσας πρόσκλησης και της αριθμ. 09/2018 μελέτης της ΚΔΒΚ και ότι οι υπηρεσίες και τα είδη που προσφέρει είναι σύμφωνα με τις προδιαγραφές, γ) δεν έχει αποκλειστεί η συμμετοχή της σε διαγωνισμό του δημοσίου ή των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΟΤΑ).

 

  1. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 ως προκαταρτική απόδειξη ότι δεν υπάρχει εις βάρος του συμμετέχοντος τελεσίδικη καταδικαστική απόφαση για έναν από τους παρακάτω λόγους: α) συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση, β) δωροδοκία, γ) απάτη, δ) τρομοκρατικά εγκλήματα ή εγκλήματα συνδεόμενα με τρομοκρατικές δραστηριότητες, ε) νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες ή χρηματοδότηση της τρομοκρατίας, στ) παιδική εργασία και άλλες μορφές εμπορίας ανθρώπων (άρθρο 73 του ν. 4412/2016).

 

  1. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 ως προκαταρτική απόδειξη ότι δε βρίσκεται σε μια από τις καταστάσεις των άρθρων 73 και 74 του Ν. 4412/2016, (άρθρο 5 της παρούσας διακήρυξης), λόγω της οποίας αποκλείεται ή μπορεί να αποκλεισθεί από διαδικασία ανάθεσης δημόσιας σύμβασης.

 

  1. Εφόσον πρόκειται για Νομικό πρόσωπο, αποδεικτικά έγγραφα νομιμοποίησης της προσφοράς.

 

Από τον ανάδοχο θα ζητηθεί Απόσπασμα ποινικού μητρώου, φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα προς απόδειξη των ανωτέρω και πιστοποιητικό του οικείου Επιμελητηρίου πριν την υπογραφής της σύμβασης.

 

  1. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΩΝ

Η κατάθεση των προσφορών θα γίνεται μέχρι Τρίτη 11.09.2018 και ώρα 10.00 π.μ. στη γραμματεία της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης, Κ. Δαβάκη 9, γραφεία Διοίκησης (πληροφορίες στο τηλ. 24610 22245).

 

Οι προσφορές θα κατατίθενται σε κλειστό, σφραγισμένο φάκελο πάνω στον οποίο θα πρέπει να αναγράφονται ευκρινώς τα κάτωθι:

 

  • Η φράση «ΔΡΑΣΕΙΣ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΝΕΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΤΗΣ ΚΔΒΚ» με κεφαλαία γράμματα,
  • Ο πλήρης τίτλος της αρμόδιας υπηρεσίας: ΚΟΒΕΝΤΑΡΕΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΖΑΝΗΣ,
  • Ο αριθμός πρωτ. της παρούσας πρόσκλησης (…………..),
  • Η ημερομηνία αξιολόγησης των προσφορών (………….)
  • Τα στοιχεία του αποστολέα – προσφέροντος.

 

Η παρούσα πρόσκληση ενδιαφέροντος θα αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της ΚΔΒΚ, στο ΚΗΜΔΗΣ και στους δικτυακούς τόπους της ΚΔΒΚ: www.kozlib.gr και του Δήμου Κοζάνης www.kozanh.gr.

 Ανοιχτή πρόσκληση

Μελέτη