Η 5η μέρα της Καλοκαιρινής εκστρατείας 2018 «Οι φωτογραφίες γίνονται υλικό για να καταγράψουμε τον κόσμο που μας περιβάλλει».

Ιούλιος, 03 2018
k5

Μια διαφορετική δράση περίμενε τους μικρούς συμμετέχοντες στο Ιστορικό Λαογραφικό μουσείο της Κοζάνης, το πρωί της Τρίτης.

Στη σημερινή δράση τα παιδιά επισκέφθηκαν το λαογραφικό μουσείο και πιο συγκεκριμένα έπρεπε να γίνουν παρατηρητές του κόσμου.

Μέσα από φωτογραφίες και εκθέματα που περιλαμβάνει το μουσείο, τα ρούχα των ανθρώπων από άλλες εποχές ήταν αφορμή να ασχοληθούν ιδιαίτερα τα παιδιά, αλλά και να αρχίσουν την περιπλάνηση στους υπόλοιπους εσωτερικούς του χώρους.

Η δράση ολοκληρώθηκε με την καλλιτεχνική πινελιά των παιδιών να ζωγραφίσουν ένα γιλέκο και μία ποδιά με ότι σχήματα και χρώματα φαντάζονταν αυτά!

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης ευχαριστεί θερμά το Ιστορικό Λαογραφικό μουσείο Κοζάνης για  την επίσκεψη και την φιλοξενία του, το πρωί της Τρίτης 3 Ιουλίου 2018,  στο πλαίσιο των δράσεων της Καλοκαιρινής Εκστρατείας Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας 2018 που πραγματοποιεί.