Παρέα με τον Αριστοφάνη και τους Αχαρνείς ξεκίνησαν οι Παραμυθένιες Κυριακές

Ιούνιος, 19 2018
IMG2

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη και ο Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης πραγματοποίησαν την Κυριακή 17/6/2018 την πρώτη «Παραμυθένια Κυριακή» στο δημοτικό ωδείο Κοζάνης.

Η αυλή του ωδείου μετατράπηκε σε σπίτι του Δικαιόπολη και έφερε την ειρήνη στην αυλή του, με τη βοήθεια των παιδιών και του Αμφίθεου.

Τα παιδιά απόλαυσαν μια ξεχωριστή παράσταση του Αριστοφάνη και συμμετείχαν ενεργά σε αυτό που ετοίμασαν με ιδιαίτερη χαρά  ο Στέλιος, η Νικολέτα, Εύη και ο Παναγιώτης  έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό χαρίζοντας ένα αξέχαστο και διαφορετικό πρωινό.

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη και ο Σύλλογος Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης , ευχαριστούν θερμά τον ηθοποιό -σκηνοθέτη Στέλιο Χλιαρά, την ηθοποιό  Νικολέτα Σιώμου, τον μουσικό Παναγιώτη Ζαχαράκη καθώς και την Εύη Μιμίκου για την τεχνική υποστήριξη της παράστασης.

Η επόμενη «Παραμυθένια Κυριακή» θα πραγματοποιηθεί στις  1 Ιουλίου 2018 με τίτλο «Τα μουσικά όργανα μας διηγούνται ιστορίες…» με την Αναστασία Τοπάλη στην αφήγηση και τον  Στέφανο Γκλιάνα στη μουσική στις 11:00 στο χώρο του δημοτικού ωδείου Κοζάνης.