Παρουσίαση του τόμου των πρακτικών του συνεδρίου «ΚΟΖΑΝΗ, 600 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ»

Οκτώβριος, 10 2017
IMG_9947

Η  Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης με την ευκαιρία του εορτασμού της απελευθέρωσης της Kοζάνης (11 Οκτωβρίου) παρουσίασε τον τόμου των πρακτικών του συνεδρίου  «Κοζάνη 600 χρόνια ιστορίας, Γένεση και Ανάπτυξη μιας Μακεδονικής Μητρόπολης» που πραγματοποιήθηκε στο Ιστορικό-Λαογραφικό και Φυσικής Ιστορίας Μουσείο Κοζάνης τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου.

Τον τόμο παρουσίασαν οι : Αμοιρίδου Ευαγγελία,  Αν. Καθηγήτρια Θεολογικής Σχολής ΑΠΘ, Χαρίτων Καρανάσιος, Διευθυντής Ερευνών  ΚΕΜΝΕ /Ακαδημία Αθηνών, Φωκίων Κοτσαγιώργης, Επ. Καθηγητής Νεότερης και Σύγχρονης Ιστορίας  στο Τμήμα Ιστορίας και Αρχαιολογίας ΑΠΘ και ο Κωνσταντίνος Ντίνας, Καθηγητής  Παιδαγωγικής Σχολής ΠΔΜ.

Προλόγισε και συντόνισε η Ελένη Μαργαρίτη.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την υποστήριξη του Δήμου Κοζάνης, της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού (ΔΗΠΕΘΕ, ΟΑΠΝ) και του Συνδέσμου Γραμμάτων και Τεχνών Ν. Κοζάνης.

Η γνώμη σας είναι για μας σημαντική!

Θα θέλαμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του ερωτηματολογίου που ακολουθεί … Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου αποτελούν για μας απαραίτητη πληροφορία στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση!

https://goo.gl/forms/jSkf3hHppjCFx8Ow2