ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ «33 ΒΛΕΜΜΑΤΑ» ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΔΒΚ

Σεπτέμβριος, 20 2017
poster9_17_ΔΤ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

“33 ΒΛΕΜΜΑΤΑ”

ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΔΒΚ

 

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης, στο πλαίσιο στήριξης και ανάδειξης του πολιτισμού και  των τεχνών, εξέδωσε ένα πλούσιο φωτογραφικό λεύκωμα και οργανώνει έκθεση Φωτογραφιών των φωτογράφων που συμμετείχαν στο λεύκωμα, με τίτλο

33 Βλέμματα”

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου –  Παρασκευή 6 Οκτωβρίου 2017, στο χώρο της Δημοτικής Χαρτοθήκης ( Αρχοντικό Λασσάνη ), ενώ τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου, στις 7:00.

Την εκδήλωση και το Λεύκωμα θα παρουσιάσουν ο κ. Σάκης Δαζάνης, Καθ. Πληροφορικής – Φωτογράφος και η κ. Αννίτα Κουτσονάνου, Αρχιτέκτων μηχανικός – Μέλος Δ.Σ της ΚΔΒΚ.

 Σκοπός της έκθεσης είναι να παρουσιάσει και να γνωρίσει στο φιλότεχνο κοινό ανθρώπους που γεννήθηκαν, σπούδασαν, διαμένουν ή δραστηριοποιούνται  στην Κοζάνη, μέσα από τις φωτογραφίες τους. Με τη φωτογραφική τους ματιά αποτυπώνουν τις στιγμές, τις εικόνες και τα χρώματα  που αυτοί επιλέγουν κάθε φορά. Οι φωτογραφίες γίνονται μέσο επικοινωνίας και τρόπος καλλιτεχνικής  έκφρασης, απεικονίζοντας  τον δικό τους φωτογραφικό  κόσμο, γιατί το μόνο που τελικά μετράει είναι η ματιά του φωτογράφου!  

Ωράριο λειτουργίας:

Καθημερινά:  9:00-13:00 & 18:00-21:00

Σάββατο: 18:00-21:00    Κυριακή: 10:30π.μ – 14:00

 

Η δράση υποστηρίζεται  από την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και το ΔΗΠΕΘΕ Κοζάνης

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Η γνώμη σας είναι για μας σημαντική!

Θα θέλαμε να συμπληρώσετε τα στοιχεία του ερωτηματολογίου που ακολουθεί … Τα αποτελέσματα του ερωτηματολογίου αποτελούν για μας απαραίτητη πληροφορία στην προσπάθειά μας για συνεχή βελτίωση!

https://goo.gl/forms/jSkf3hHppjCFx8Ow2