Πολιτιστικό πρόγραμμα 1-4/2018Δείτε το πρόγραμμα εδώ

Θέλετε να βρείτε πληροφορίες στον κατάλογο μας; Δειτε εδω

Περισσότερα από

150000
Βιβλία
400
Χειρόγραφα
300
Κώδικες
 
70000
Λυτά Έγγραφα
400000
σελίδες ψηφιακής συλλογής
 
logo3

Ανοιχτή Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση του έργου «Υπηρεσίες μεταφοράς κοινής αλληλογραφίας και ταχυμεταφοράς εγγράφων – δεμάτων της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης»

Ιούλιος, 12 2018

Ανοιχτή Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάθεση του έργου «Υπηρεσίες μεταφοράς κοινής αλληλογραφίας και ταχυμεταφοράς εγγράφων – δεμάτων της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης», με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, προϋπολογισμού 2.996,46 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24% και με κριτήριο κατακύρωσης την πλέον συμφέρουσα από οικονομική άποψη προσφορά βάσει τιμής…

Δείτε περισσότερα εδώ ...
logo3

Ανοιχτή Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την «Προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων»

Ιούλιος, 05 2018

Ανοιχτή Πρόσκληση υποβολής προσφοράς για την «Προμήθεια εντύπων και υλικών μηχανογράφησης και πολλαπλών εκτυπώσεων» με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης, προϋπολογισμού 2.814,80 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%

Δείτε περισσότερα εδώ ...
paramithenies_kiriakes_1-7-2018

Την Κυριακή 1 Ιουλίου η επόμενη «Παραμυθένια Κυριακή» στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης.

Ιούνιος, 27 2018

Η Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη μαζί με τον Σύλλογο Φίλων Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης σας προσκαλούν στις «Παραμυθένιες Κυριακές» στο Δημοτικό Ωδείο Κοζάνης.

Δείτε περισσότερα εδώ ...
logo3

ΟΡΘΗ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ – Ανοιχτή Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Α. Προμήθεια εξοπλισμού και υπηρεσίες για την ανάπτυξη ασύρματου τοπικού δικτύου & Β. Προμήθεια τηλεφωνικών συσκευών για τις ανάγκες της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης»

Ιούνιος, 20 2018

Ανοιχτή Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την «Α. Προμήθεια εξοπλισμού και υπηρεσίες για την ανάπτυξη ασύρματου τοπικού δικτύου & Β. Προμήθεια τηλεφωνικών συσκευών για τις ανάγκες της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης Κοζάνης», με τη συνοπτική διαδικασία της απευθείας ανάθεσης ανά ομάδα, προϋπολογισμού 13.919,00 €, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ 24%.

Δείτε περισσότερα εδώ ...
IMG_2158

Η 11η δράση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2018: “ Προστατευμένα δεδομένα: Η ασφάλεια των παιδιών στο διαδίκτυο και στην καθημερινή ζωή”.

Ιούλιος, 16 2018

Το σημερινό εργαστήριο ήταν ιδιαίτερα χρήσιμο, αφού τα παιδιά μέσα από ποικίλο οπτικοακουστικό υλικό που παρακολούθησαν έμαθαν για τις λαθεμένες επιλογές κάποιων στο διαδίκτυο, καθώς και απλούς κανόνες για να προφυλάσσονται και να μη δίνουν εύκολα σε κανέναν τα προσωπικά τους στοιχεία. Τα παιδιά, αφού ενημερώθηκαν για τη σπουδαιότητα ενός…

Δείτε περισσότερα εδώ ...
IMG_1999

Η 10η δράση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2018: “ Ζωγραφισμένα δεδομένα: Έργα τέχνης με όλες τις αισθήσεις”.

Ιούλιος, 13 2018

Στόχος της σημερινής δράσης ήταν ο ρόλος που παίζουν οι αισθήσεις και η προσέγγιση των υλικών μέσα από αυτές για την ολοκλήρωση ενός καλλιτέχνη. Τα παιδιά “ περιπλανήθηκαν” στα υλικά των καλλιτεχνών- όχι μόνο σε όσα μπορούν να δουν, αλλά και σ’ αυτά που μπορούν ν’ αγγίξουν, να μυρίσουν, ν’…

Δείτε περισσότερα εδώ ...
kloph9

Η 9η δράση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2018: «Αφιέρωμα στην Αστυνομική Λογοτεχνία – Τόποι Εγκλήματος».

Ιούλιος, 12 2018

Με τη συμμετοχή 40 παιδιών, στους χώρους του καινούργιου κτιρίου της βιβλιοθήκης, πραγματοποιήθηκε η σημερινή δράση που ήταν αφιερωμένη στην «Αστυνομική Λογοτεχνία: Τόποι Εγκλήματος».

Δείτε περισσότερα εδώ ...
m8

Η 8η δράση της Καλοκαιρινής Εκστρατείας 2018: «Τι θα γίνω όταν μεγαλώσω»

Ιούλιος, 11 2018

Με το τι θα γίνω όταν μεγαλώσω ήταν το αντικείμενο που ασχοληθήκαμε στην σημερινή μας δράση.

Δείτε περισσότερα εδώ ...